Pinkstergemeente De Banier

Pinkstergemeente De Banier is een Pinksterkerk gelegen aan Hofkampstraat 169 in Almelo.

Meer informatie over Pinkstergemeente De Banier in Almelo

De Pinkstergemeente De Banier gelooft in een bloeiende multiculturele familiekerk met invloed en impact. Ze willen een omgeving creëren waarin mensen kunnen transformeren, bekrachtigd worden en uitgezonden worden om invloed te hebben in hun leefomgeving en de wereld. Als je nieuw bent in de gemeente, ben je van harte welkom op de Next Steps-bijeenkomst, waar je meer kunt leren over de kerk en hoe je betrokken kunt raken. Daarnaast kun je ook connectie maken met anderen en meedoen aan verschillende studies in het Huis van Toerusting, waar geloofstraining en onderwijs worden aangeboden. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier. Ook kun je je registreren als lid van de gemeente. De contactgegevens van de Pinkstergemeente De Banier staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Pinkstergemeente De Banier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pinkstergemeente De Banier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pinkstergemeente De Banier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinkstergemeente De Banier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Pinkstergemeente De Banier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pinkstergemeente De Banier

Bezoekers bekeken ook