Pizzeria Da Carlo

Pizzeria Da Carlo is een Restaurant gelegen aan Ootmarsumsestraat 4 in Almelo.

Meer informatie over Pizzeria Da Carlo in Almelo

Het Italiaanse restaurant en pizzeria Da Carlo is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.30 uur. Vanwege onderhoudswerkzaamheden is het restaurant gesloten van maandag 9 oktober tot en met dinsdag 17 oktober. De keuken blijft geopend tot 21.30 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 4 in Almelo en is te bereiken via telefoonnummer 0546 - 532 980. Het restaurant is eigendom van Da Carlo en het design van de website is gemaakt door Remix. Alle rechten zijn voorbehouden.

Wil je weten wat Pizzeria Da Carlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Da Carlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Da Carlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Da Carlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Pizzeria Da Carlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Da Carlo

Bezoekers bekeken ook