Pizzeria De Italiaan Almelo

Pizzeria De Italiaan Almelo is een Italiaans restaurant gelegen aan Grotestraat 96 in Almelo.

Meer informatie over Pizzeria De Italiaan Almelo in Almelo

De Italiaan Almelo is een ambachtelijke Italiaanse pizzeria en restaurant gevestigd in het centrum van Almelo. Ze bieden een grote variatie aan Italiaanse pizza's, pasta's, grillgerechten en Mexicaanse gerechten, inclusief vegetarische opties. Je kunt je eten online bestellen en laten thuisbezorgen of zelf afhalen. Bij besteding van elke €12,50 krijg je een gratis drankje en bij bestellingen boven €40,- wordt het gratis bezorgd. Je kunt ook gebruikmaken van de app om sneller en eenvoudiger te bestellen. De Italiaanse pizza's zijn bekend en populair vanwege de knapperige korst, smakelijke tomatensaus en prachtige toppings. Pasta is veelzijdig en kan op verschillende manieren bereid worden. Of je nu een liefhebber bent van pizza, pasta of beide, De Italiaan Almelo biedt voor ieder wat wils.

Wil je weten wat Pizzeria De Italiaan Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria De Italiaan Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria De Italiaan Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria De Italiaan Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Pizzeria De Italiaan Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria De Italiaan Almelo

Bezoekers bekeken ook