Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek

Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek is een Bouwbedrijf gelegen aan Bedrijvenpark Twente 355 in Almelo.

Meer informatie over Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek in Almelo

Plegt-Vos is een bouwbedrijf dat waarde wil toevoegen aan de wereld om hen heen. Ze ontwikkelen, bouwen en verbeteren woningen en appartementen voor verschillende partijen in Nederland. Ze hebben een Slimme Huizenfabriek waarmee ze de CO2-uitstoot kunnen verminderen en nieuwe woningen efficiënt kunnen produceren. In de fabriek worden elke week elementen voor 30 complete woningen geproduceerd. Dit zorgt voor een andere sfeer en dynamiek dan op een traditionele bouwplaats. De fabriek is gerobotiseerd en duurzaamheid is hierbij niet duurder. Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Assen, Hengelo, Langeveen, Utrecht en Rotterdam. Het is een familiebedrijf dat vakmanschap combineert met kennis van mensen en slimme innovaties. Ze hebben ook uitdagende vacatures beschikbaar.

Wil je weten wat Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plegt-Vos Slimme Huizenfabriek

Bezoekers bekeken ook