Praktijk van Iersel, Groenplein

Praktijk van Iersel, Groenplein is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Groenplein 2 in Almelo.

Meer informatie over Praktijk van Iersel, Groenplein in Almelo

Bij Van Iersel Vitaliteit staat jouw vitaliteit centraal. De praktijk is ambitieus, innovatief, flexibel en klantvriendelijk. Ze ondersteunen innovaties op het gebied van sport, verantwoord bewegen en gezond gedrag. Paul van Iersel is de praktijkhouder en heeft verschillende specialisaties zoals fysiotherapeut, haptonoom, orthopedisch manueel therapeut en dry needling. Eén op de drie 65-plussers valt jaarlijks, daarom biedt Van Iersel een valpreventiecursus aan voor ouderen. Ook is het mogelijk om in de zomer te sporten met Van Iersel Personal training. Daarnaast staat vitaliteit centraal in alle behandelingen van Van Iersel. Uw fysiotherapeut is niet alleen uw behandelaar, maar ook uw coach die u begeleidt en adviseert in het herstel van klachten en het voorkomen van klachten in de toekomst. Voor de beste zorg voor vitaliteit kunt u terecht bij de 'zorgprofessionals' van Van Iersel Vitaliteit op verschillende locaties in Almelo.

Wil je weten wat Praktijk van Iersel, Groenplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk van Iersel, Groenplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk van Iersel, Groenplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk van Iersel, Groenplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Praktijk van Iersel, Groenplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk van Iersel, Groenplein

Bezoekers bekeken ook