Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde

Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Haven Noordzijde 37 in Almelo.

Meer informatie over Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde in Almelo

Bij Van Iersel Vitaliteit staat jouw vitaliteit centraal. Ze zijn een ambitieuze, innovatieve, flexibele en klantvriendelijke praktijk die zich richt op sport, verantwoord bewegen en gezond gedrag. De praktijk biedt verschillende behandelingen aan, waaronder fysiotherapie, haptonomie, orthopedische manuele therapie en dry needling. Ze zijn gespecialiseerd in valpreventiecursussen voor ouderen, waarbij ze mensen van 65 jaar en ouder helpen om vallen te voorkomen. Daarnaast bieden ze ook personal training aan, waarbij ze gebruik maken van EMS-training. Bij Van Iersel Vitaliteit geloven ze dat vitaliteit belangrijk is en dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je eigen welbevinden door een gezonde leefstijl. De zorgprofessionals van Van Iersel Vitaliteit staan voor je klaar en bieden diagnostiek, therapie en begeleiding om je vitaliteit te verbeteren. Ze hebben verschillende locaties, waaronder een hoofdlocatie bij het Heracles Stadion in Almelo.

Wil je weten wat Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk van Iersel, Haven Noordzijde

Bezoekers bekeken ook