Praktijk van Iersel

Praktijk van Iersel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Twentepoort West 39 in Almelo.

Meer informatie over Praktijk van Iersel in Almelo

Bij Van Iersel Vitaliteit staat jouw vitaliteit centraal. De praktijk staat bekend om zijn ambitie, innovatie, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Ze ondersteunen innovaties op het gebied van sport, verantwoord bewegen en gezond gedrag. Daarnaast bieden ze ook een valpreventiecursus aan voor ouderen die zelfstandig wonen en moeite hebben met lopen zonder hulpmiddel. Ook is er de mogelijkheid om de zomer sportief door te brengen met Van Iersel Personal Training. Bij Van Iersel Vitaliteit zijn de zorgprofessionals gespecialiseerd in beweging en helpen zij jou met het herstel en voorkomen van klachten. Jouw vitaliteit staat bij hen centraal en zij bieden de beste zorg op dit gebied. Je kunt terecht op verschillende locaties, waaronder de hoofdlocatie bij het Heracles Stadion.

Wil je weten wat Praktijk van Iersel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk van Iersel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk van Iersel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk van Iersel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Praktijk van Iersel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk van Iersel

Bezoekers bekeken ook