Provincie Overijssel – Goedkeuringsbesluit - W.Z23.105580.01 – Bedrijvenpark Twente 15 Almelo

DeAlmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Overijssel – Goedkeuringsbesluit - W.Z23.105580.01 – Bedrijvenpark Twente 15 Almelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben een verzoek om goedkeuring van documenten, als bedoeld in voorschrift 9.1.2 van de verleende revisievergunning verleend op 20 oktober 2022, beoordeeld. Het gaat over de locatie Bedrijvenpark Twente 15 Almelo.Inwerking treden besluitDit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit. Dit besluit is verzonden d.d. 6 december 2023.Indien er door een belanghebbende een bezwaarschrift wordt ingediend binnen de termijn van zes weken blijft het besluit in werking. Pas als ook gedurende de termijn van zes weken een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkintreding van het besluit opgeschort. Het besluit treedt dan pas weer in werking nadat door de rechtbank op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.Mogelijkheid van inzienOm het goedkeuringsbesluit in te zien, kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer (024) 751 77 00.Bezwaar en mogelijkheid van voorlopige voorzieningBelanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan het college van gedeputeerde staten van de provincie, Overijssel, t.a.v. team juridische zaken, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Op envelop en brief duidelijk "Bezwaarschrift" vermelden.Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:•de naam en het adres van de indiener;•de dagtekening;•een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit;•de gronden van het bezwaar.Wanneer een bezwaarschrift wordt ingediend, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel (telefoonnummer (088) 361 55 55). Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid dat verzoek digitaal in te dienen.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlmelogids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Almelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlmelogids.nl
Redactie deAlmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Almelo
  2. prb-2023-14799

Gerelateerde berichten