Profile Almelo

Profile Almelo is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Twentelaan 21 in Almelo.

Meer informatie over Profile Almelo in Almelo

Bij Profile Almelo kun je terecht voor verschillende services, zoals een APK keuring. Deze keuring is belangrijk om ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de veiligheids- en milieueisen. De kosten voor een APK bij Profile Almelo bedragen €39,50, inclusief afmeldkosten en milieumeting. Als er reparaties nodig zijn, wordt dit van tevoren besproken en ontvang je een prijsopgave. Daarnaast heeft Profile Almelo ook specialistische kennis op het gebied van autobanden, zoals winterbanden. Het is verstandig om winterbanden te gebruiken als de temperaturen onder de zeven graden liggen, omdat deze banden meer grip bieden op sneeuw, regen en ijs. Profile Almelo biedt ook een uitgebreid advies en verkoop van winterbanden. Naast de APK en autobanden, biedt Profile Almelo ook kleine en grote onderhoudsbeurten. Bij een kleine beurt worden meer dan 25 punten gecontroleerd, terwijl bij een grote beurt maar liefst 90 punten worden gecontroleerd. De kosten voor een grote beurt zijn hoger dan die voor een kleine beurt, maar dit wordt van tevoren besproken. Je kunt ook een grote beurt combineren met een APK om tijd te besparen. Bij Profile Almelo helpen ze je graag met al je auto-onderhoudsbehoeften en kun je een afspraak maken.

Wil je weten wat Profile Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profile Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profile Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profile Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Profile Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profile Almelo

Bezoekers bekeken ook