Provid

Provid is een IT-consultancy gelegen aan De Vogelweide 59 in Almelo.

Meer informatie over Provid in Almelo

Wij helpen u graag om te besparen op telefoniekosten door over te stappen op digitaal bellen. Dit kan tot wel 30 á 40% goedkoper zijn. U kunt gerust een vrijblijvende afspraak maken zodat wij kunnen luisteren naar uw wensen en u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen op IT-gebied. Wij bieden flexibele contracten voor systeembeheer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken zoals Windows patches, virusuitbraken of controle van de backup. Daarnaast kunt u ook overstappen op VoIP bellen en gemiddeld 30% besparen op uw telefoonkosten. Met VoIP kunt u via het internet telefoongesprekken voeren. Ook bieden wij de mogelijkheid om altijd en overal te werken met de nieuwe Online Werkplek, zonder investeringen. U kunt gebruik maken van een gedeelde of eigen online omgeving, waar ook uw eigen bedrijfssoftware geïnstalleerd kan worden. Klanten zijn tevreden over onze diensten, zoals internet telefonie (VoIP). U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Provid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Provid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Provid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Provid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Provid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Provid

Bezoekers bekeken ook