PUUR Fit

PUUR Fit is een Voedingsdeskundige gelegen aan Nije Allee 14 in Almelo.

Meer informatie over PUUR Fit in Almelo

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor zowel ons lichaam als onze geest. We worden ons steeds bewuster van wat we eten, maar tegelijkertijd hebben we ook steeds vaker te maken met chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas. Dit komt door ons typische westerse voedingspatroon, dat veel enkelvoudige koolhydraten, suikers en transvetten bevat. Daarnaast zijn veel van onze voedingsmiddelen bewerkt met E-nummers, zout en conserveringsmiddelen. Het is tijd om dit ongezonde voedingspatroon te vervangen door gezonde voeding. Een gezond voedingspatroon zorgt ervoor dat ons lichaam beter functioneert en verkleint het risico op ziekten. Wij kunnen mensen begeleiden bij het vinden van een gezonde balans in leefstijl, voeding, suppletie en beweging. Voeding is een belangrijk onderdeel van onze leefstijl en een gezonder voedingspatroon kan de kans op vroegtijdig overlijden, hart- en vaatziekten en diabetes verlagen. Voedingssuppletie kan een waardevolle aanvulling zijn op onze normale voeding, omdat we vaak niet voldoende essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen, zelfs niet als we gezond eten. Belangrijke tekortkomingen in onze voeding zijn Omega-3, vitamine K2 en vitamine D3. Een gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is essentieel voor onze gezondheid en het beperken van.

Wil je weten wat PUUR Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PUUR Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PUUR Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PUUR Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar PUUR Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PUUR Fit

Bezoekers bekeken ook