Quinn Sports B.V.

Quinn Sports B.V. is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Vissedijk 5 in Almelo.

Meer informatie over Quinn Sports B.V. in Almelo

Quinn Sports heeft een nieuwe Indoor Cycling App ontwikkeld waarmee indoor cycling nog leuker wordt. Met deze app kun je als sporter meer inzicht krijgen in je trainingen en perfect trainen op hartslag. De app laat je onder andere zien in welke hartslagzone je zit en welke brandstof je lichaam gebruikt tijdens het trainen. Er zijn twee soorten energieleveringen: anaerobe en aerobe. Bij anaerobe energielevering wordt er geen zuurstof gebruikt en bij aerobe energielevering wel. Het is belangrijk om je uithoudingsvermogen te trainen en de app kan je helpen je aerobe drempel te vinden. Bij 80-90% van je maximale hartslag bevind je je in de anaerobe zone, waar je lichaam nog net voldoende zuurstof kan opnemen om de afbraak van melkzuur in je spieren op gang te houden. Het is goed om regelmatig net onder je anaerobe drempel te trainen om je uithoudingsvermogen te verbeteren. De Quinn indoor cycling app is een doorbraak voor fanatieke indoor cycling liefhebbers. Om gebruik te maken van de app kun je een proefplaatsing aanvragen.

Wil je weten wat Quinn Sports B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quinn Sports B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quinn Sports B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quinn Sports B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Quinn Sports B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quinn Sports B.V.

Bezoekers bekeken ook