Raad van Kerken Almelo

Raad van Kerken Almelo is een Vereniging of organisatie gelegen aan Rembrandtlaan 23 in Almelo.

Meer informatie over Raad van Kerken Almelo in Almelo

In dit artikel worden verschillende evenementen en activiteiten van de Raad van Kerken in Almelo besproken. Het eerste evenement is 'Over verwondering gesproken', waarbij bezoekers samen een aflevering van de tv-serie De Verwondering bekijken en daarna met elkaar in gesprek gaan over het thema. Het tweede evenement is een concert van het Almelo's Chr. Mannenkoor, met als thema Vertrouwen en Vrede. Daarna wordt een toneelstuk genaamd 'Ontmoeting met gevolgen' besproken, waarbij twee vrouwen centraal staan die door een bijzondere ontmoeting een andere weg in hun leven hebben gekozen. Vervolgens wordt het Vocaal Ensemble La Colombe genoemd, dat een zondagmiddagconcert zal geven in de Grote Kerk. Het artikel eindigt met de afsluiting van de Open Deur in stadskerk De Bleek, waarbij het dwarsfluitensemble Joueurs de Flûtes zal optreden.

Wil je weten wat Raad van Kerken Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raad van Kerken Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raad van Kerken Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raad van Kerken Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Raad van Kerken Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raad van Kerken Almelo

Bezoekers bekeken ook