Racemini.nl Photography

Racemini.nl Photography is een Fotograaf gelegen aan De Plevier 46 in Almelo.

Meer informatie over Racemini.nl Photography in Almelo

Welkom op de website van Racemini.nl Photography. Hier kunt u mijn blog volgen of door fotoalbums bladeren van Roald Rakers. Mocht u problemen hebben met het bestellen van foto's op de website, stuur dan een e-mail naar racemini.info@gmail.com met de details van de foto's die u wilt bestellen. Ik fotografeer graag verschillende sportevenementen, zoals autoraces, voetbalwedstrijden en motorsportevenementen. Als u op zoek bent naar een fotograaf, neem dan contact met me op. Mijn naam is Roald en ik ben een fotograaf van racende mini's en andere sportevenementen. Ik ben begonnen met fotografie in 2014 als onderdeel van mijn hobby om coureurs te vinden die in het verleden in mini's raceten, evenals huidige coureurs. Wat begon als een hobby bracht me in 2017 naar de Verenigde Staten om de mini's te zien racen op Sonoma Raceway. Naast de racende mini's fotografeer ik ook graag andere race- en sportevenementen. Op mijn blog schrijf ik onder andere over het British Race Festival in Zandvoort, de Spa Summer Classic en bijzondere ontmoetingen. Mocht u vragen hebben of wilt u dat ik uw race-evenement fotografeer, neem dan contact met me op via Roald Rakers. U kunt ook meer van mijn foto's vinden op mijn website.

Wil je weten wat Racemini.nl Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Racemini.nl Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Racemini.nl Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Racemini.nl Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Racemini.nl Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Racemini.nl Photography

Bezoekers bekeken ook