Recognize

Recognize is een Softwarebedrijf gelegen aan Stationsstraat 11 in Almelo.

Meer informatie over Recognize in Almelo

Recognize is een organisatie die organisaties helpt met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van digitale oplossingen. Ze zijn de verbindende factor tussen de business en IT en bieden ondersteuning op verschillende gebieden, zoals finance, sales, bouw, infra, marketing en logistiek. Recognize werkt met Agile-teams en heeft een vast werkproces bestaande uit de fases plan, build en run. Ze bieden drie diensten aan: digital transformation, software design & development en engineering. Er worden twee voorbeelden gegeven van projecten: het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk digitaal platform voor handgemaakte shirts en het versimpelen van het ontwerpen en produceren van dakkapellen met behulp van een configurator. Recognize nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen en langs te komen op hun locatie in Almelo.

Wil je weten wat Recognize verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recognize of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recognize? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recognize het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Recognize reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recognize

Bezoekers bekeken ook