Rekos Almelo

Rekos Almelo is een Automaterialenwinkel gelegen aan Plesmanweg 22 in Almelo.

Meer informatie over Rekos Almelo in Almelo

Wij leveren aan uw deur! Met onze eigen bezorgdienst zorgen wij voor snelle levering. We hebben ruim 50.000 artikelen online, waarvan 15.000+ op voorraad en direct leverbaar zijn. Daarnaast bieden wij 24/7 ondersteuning bij pech. Onze producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals industrie, auto's, aanhangers, trucks & trailers en overige voertuigen. Binnen de industrie hebben we alles voor landbouwvoertuigen, wegenbouwvoertuigen en Moffett en Cargotec. Voor auto's hebben we onder andere producten voor banden en bestelbussen. Daarnaast hebben we ook alles voor aanhangwagens, paardentrailers, trucks, motorwagens, opleggers, lijnbussen & touringcars en mobiele kranen. Rekos Motorvoertuigentechniek is een specialist op het gebied van remmen en koppelingen. Het bedrijf begon in 1965 in Almelo en is in 1974 verhuisd naar het huidige adres op de Plesmanweg 22 in Almelo. In de loop der jaren heeft Rekos zich ontwikkeld tot een groothandel in bedrijfswagenonderdelen en heeft het een onafhankelijke reparatiewerkplaats voor onder andere opleggers, aanhangers, trucks en motorwagens.

Wil je weten wat Rekos Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rekos Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rekos Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rekos Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Rekos Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rekos Almelo

Bezoekers bekeken ook