Restaurant De Sociëteit

Restaurant De Sociëteit is een Restaurant gelegen aan Schouwburgplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Restaurant De Sociëteit in Almelo

In het hart van Almelo, omringd door een ruim stadsterras en geïntegreerd in het Theaterhotel, bevindt zich restaurant De Sociëteit. Hier draait alles om verfijnde smaken, vakkundige bereiding en het gebruik van de beste (streek)producten. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u altijd een passende wijn bij uw gerecht, maar ook de huiswijn is een goede keuze. Daarnaast is er een uitgebreide selectie aan kwaliteitswijnen in de naastgelegen wijnkamer. Onze bedieningsmedewerkers wijzen u graag een tafel op het mooie stadsterras, waar u kunt genieten van een buiten (cocktail)bar, loungebanken met tafelhaarden en plekjes om heerlijk te tafelen. Niet alleen de smaakpapillen worden geprikkeld, maar ook het monumentale pand uit 1895 en de warme gemoedelijke sfeer creëren een fijne setting voor uw avond uit. De menukaart van De Sociëteit is verrassend veelzijdig en wisselt regelmatig. De gerechten zijn seizoensgebonden, bereid met de beste (streek)producten en geïnspireerd op de Frans-Nederlandse keuken. Enkele gerechten op de kaart zijn onder andere de Schnitzel Almelo, Pork roast, Spicy kimchi burger, Parelhoen, Amerikaanse kreeft thermidor en Zeetong. Het restaurant is gelegen aan de Grotestraat 100 in Almelo en is geopend van 17:00 tot 22:00 uur. Het terras.

Wil je weten wat Restaurant De Sociëteit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Sociëteit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Sociëteit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Sociëteit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Restaurant De Sociëteit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Sociëteit

Bezoekers bekeken ook