Restaurant Eser

Restaurant Eser is een Pizzeria gelegen aan Bornerbroeksestraat 241 in Almelo.

Meer informatie over Restaurant Eser in Almelo

Bij Restaurant Eser in Almelo kun je genieten van een authentieke Turkse culinaire ervaring. Het restaurant bestaat al sinds 2011 en biedt een uitgebreid menu met onder andere schotels, broodjes, rollen, kapsalon, pizza, shoarma, aardappels, patat, kiymali, tosti's, Turks brood en salades. Je kunt het restaurant vinden aan de Bornerbroeksestraat 241 en contact opnemen via 0546 824 479. Daarnaast biedt Restaurant Eser ook bezorging aan, waarbij je op maandag tot en met zondag tussen 12:00 en 23:45 kunt bestellen. Op dinsdag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Restaurant Eser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Eser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Eser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Eser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Restaurant Eser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Eser

Bezoekers bekeken ook