Restaurant Ledeboer

Restaurant Ledeboer is een Restaurant gelegen aan Wierdensestraat 2 in Almelo.

Meer informatie over Restaurant Ledeboer in Almelo

Bij restaurant Ledeboer in Almelo kun je genieten van herkenbare en smaakvolle gerechten. Het restaurant is gevestigd in een oud bankgebouw en heeft een modern en industrieel interieur. Je kunt zelf een aantal gerechten kiezen van de menukaart of je laten verrassen door het wisselende menu van chef-kok Rick Blanken en zijn team. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in een voormalige bankkluis te dineren of op het terras te genieten van je maaltijd. Het restaurant is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid tegenover het pand. Je kunt een avondje bij Ledeboer cadeau geven door een cadeaubon te kopen. Reserveren kan via de website.

Wil je weten wat Restaurant Ledeboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Ledeboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Ledeboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Ledeboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Restaurant Ledeboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Ledeboer

Bezoekers bekeken ook