Restaurant Mira

Restaurant Mira is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 3 in Almelo.

Meer informatie over Restaurant Mira in Almelo

Restaurant Mira bestaat al 25 jaar en biedt traditioneel Turks eten aan. Steeds meer mensen waarderen de eerlijke en verse gerechten die ambachtelijk worden bereid. De authentieke smaak van échte Turkse gerechten die worden bereid in de houtoven of op de houtskool grill wordt steeds meer erkend. Daarnaast biedt het restaurant ook kookworkshops aan voor groepen, zoals bedrijven, families of vrienden. Het is een heerlijke activiteit voor liefhebbers van lekker eten. Het restaurant is gevestigd op Molenstraat 3 in Almelo en is geopend van donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 23.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Mira verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Mira of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Mira? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Mira het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Restaurant Mira reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Mira

Bezoekers bekeken ook