RGS+

RGS+ is een Softwarebedrijf gelegen aan Beatrix de Rijkweg 10 in Almelo.

Meer informatie over RGS+ in Almelo

RGS+ is een cloudapplicatie die gericht is op het onderhoud van vastgoed en het automatiseren van het RGS-proces. Het helpt bij een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgevers en onderhoudspartijen door het hele RGS-project te automatiseren. Het proces bestaat uit verschillende stappen, zoals het definiëren van het object, het bepalen van de strategie en KPI's, samenwerking, hoeveelheden, risico's en inspectie, scenario's en vergelijkingen, en tot slot de opdracht en uitvoering. Door alle data direct in een database in te voeren, is het sturen van documenten verleden tijd en leidt dit tot betere MJOP's en minder faalkosten. RGS+ wordt veel gebruikt door bedrijven die het VGO-keurmerk willen halen en is ook geschikt voor het inspecteren van de normen van de Kwaliteit in Balans (KiB). Het is een absolute must-have voor alle partijen die resultaatgericht willen samenwerken en klaar willen zijn voor de wet kwaliteitsborging bouw (WKB). Het softwarepakket is interessant voor alle betrokken partijen in een ketensamenwerking en biedt voordelen zoals direct aan de slag kunnen, het vergelijken van scenario's en duidelijke overzichten.

Wil je weten wat RGS+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RGS+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RGS+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RGS+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar RGS+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RGS+

Bezoekers bekeken ook