Rijschool Koos Bos

Rijschool Koos Bos is een Rijschool gelegen aan De Valk 63 in Almelo.

Meer informatie over Rijschool Koos Bos in Almelo

Rijschool Koos Bos begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste rijschool te kiezen voor het behalen van je rijbewijs. Ze bieden betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, flexibiliteit en een goede prijs. De rijschool in Almelo en omgeving biedt verschillende mogelijkheden om rijlessen te plannen, zoals schakellessen, lessen in een automaat en zelfs autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Daarnaast bieden ze ook een autotheorieboek aan, speciaal geschreven voor mensen met dyslexie of moeite met lezen. Het boek bevat korte en duidelijke zinnen, ondersteund door illustraties, en leert je handige ezelsbruggetjes om alles te onthouden. Je kunt ook online oefenen om je voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Kortom, Rijschool Koos Bos staat klaar om jou op te leiden tot een veilige en zelfverzekerde verkeersdeelnemer.

Wil je weten wat Rijschool Koos Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Koos Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Koos Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Koos Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Rijschool Koos Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Koos Bos

Bezoekers bekeken ook