Rijschool Tamara

Rijschool Tamara is een Autorijschool gelegen aan De Wulp 87 in Almelo.

Meer informatie over Rijschool Tamara in Almelo

Rijschool Tamara is een rijschool in de omgeving van Almelo die rijlessen aanbiedt binnen een straal van 20 km rondom Almelo. Ze bieden verschillende lespakketten aan, evenals losse rijlessen van 60 of 90 minuten. Daarnaast bieden ze ook praktijkexamens, tussentijdse toetsen en faalangstexamens aan. De tarieven kunnen worden gewijzigd. Voor het behalen van je rijbewijs moet je zowel een theorie- als een praktijkexamen afleggen, en ook een Gezondheidsverklaring invullen. Deze verklaring vul je zelf in en betaal je via de website van het CBR. De rijschool wordt gerund door Tamara de Jager, die als doel heeft om leerlingen op een leuke en ontspannen manier les te geven, zodat ze veilig en goed kunnen deelnemen aan het verkeer. De rijschool biedt rijlessen aan in een ontspannen sfeer met een vaste instructeur. De contactgegevens van de rijschool zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Rijschool Tamara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Tamara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Tamara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Tamara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Rijschool Tamara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Tamara

Bezoekers bekeken ook