Roberto Personal Training

Roberto Personal Training is een Personal trainer gelegen aan De Zwaluw 40 in Almelo.

Meer informatie over Roberto Personal Training in Almelo

Roberto Personal Training biedt nu Small Group Personal Training aan, geleid door Kim Hesp. Ze is bekend van haar lessen body pump, body combat en Gritt. In Nederland worden wekelijks 10 kilometer wedstrijden georganiseerd op verschillende locaties. Andre Tiesinga benadrukt de voordelen van krachttraining en geeft tips voor beginners. Vanaf 2 januari 2015 biedt Roberto Personal Training ook Personal Boxing aan. Het nieuwe jaar is een goed moment om je goede voornemens waar te maken. Een Personal Trainer kan je hierbij helpen en biedt vele voordelen. Tijdens de feestdagen is het belangrijk om verantwoorde voeding te kiezen. Roberto Personal Training heeft een trainingslocatie met goede faciliteiten. Ze bieden ook informatie over droogtrainen voor het verminderen van vetmassa.

Wil je weten wat Roberto Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roberto Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roberto Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roberto Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Roberto Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roberto Personal Training

Bezoekers bekeken ook