Salon 82

Salon 82 is een Kapper gelegen aan Vriezenveenseweg 82 in Almelo.

Meer informatie over Salon 82 in Almelo

In Salon 82, ook wel bekend als hair & more, streven ze ernaar om hun klanten zich op hun gemak te laten voelen in een huiselijke sfeer. Ze geloven in eenvoud en willen hun klanten gewoon mooier maken. Ze bieden diensten aan zoals knippen, kleuren en stylen van het haar, altijd met zorg en aandacht voor de klant. Op de prijslijst vind je alle informatie over de tarieven. Naast het haar bieden ze ook diverse andere behandelingen aan. Als je 'gewoon' mooi haar wilt, kun je contact met hen opnemen om een afspraak te maken. Ze bevinden zich op de Vriezeveenseweg 82 in Almelo. De openingstijden zijn niet gespecificeerd in de tekst.

Wil je weten wat Salon 82 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 82 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 82? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 82 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Salon 82 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 82

Bezoekers bekeken ook