Salon Cascade

Salon Cascade is een Nagelstudio gelegen aan Cascade 10 in Almelo.

Meer informatie over Salon Cascade in Almelo

Salon Cascade biedt schoonheidsbehandelingen en persoonlijk advies aan. Ze hebben een speciale aanbieding voor jongeren vanaf 12 jaar en andere klanten. Voor slechts €25 krijg je een complete behandeling met onder andere een huidanalyse, intensieve reiniging, masker en het verwijderen van onzuiverheden. Ook kunnen je wenkbrauwen geëpileerd worden en krijg je een verzorgend masker en dagcrème. Tijdens de behandeling worden de producten van Extenso gebruikt. Daarnaast krijg je vrijblijvend advies over producten voor thuisgebruik. Dit alles wordt aangeboden door Salon Cascade.

Wil je weten wat Salon Cascade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Cascade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Cascade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Cascade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Salon Cascade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Cascade

Bezoekers bekeken ook