Salon Gea Kruize

Salon Gea Kruize is een Schoonheidssalon gelegen aan Hackfort 39 in Almelo.

Meer informatie over Salon Gea Kruize in Almelo

De schoonheidssalon in Almelo biedt een breed scala aan behandelingen voor het lichaam en het gezicht. Ze hebben contour wraps om de huid te reinigen van giftige stoffen, gezichtsbehandelingen zoals dieptereiniging en volledige behandelingen, en massages zoals hotstone en bamboe massages voor ontspanning. Ook bieden ze pedicure behandelingen en lichaamspakkingen zoals peeling en algenpakkingen. Voor make-up advies en visagie kunnen klanten ook bij de salon terecht. Er zijn maandelijkse acties beschikbaar en het team van professionals staat klaar om klanten van dienst te zijn. De salon is gevestigd op Hackfort 39 in Almelo en is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil je weten wat Salon Gea Kruize verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Gea Kruize of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Gea Kruize? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Gea Kruize het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Salon Gea Kruize reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Gea Kruize

Bezoekers bekeken ook