Sann's Dapur

Sann's Dapur is een Catering gelegen aan Geraniumstraat 16 in Almelo.

Meer informatie over Sann's Dapur in Almelo

Sinds 1 juni 2016 is Sann's Dapur begonnen met het verkopen van authentieke Indische snacks. Deze worden vers bereid en direct ingevroren, zodat ze kunnen worden opgewarmd wanneer je maar wilt. Daarnaast bieden ze ook catering aan en kunnen ze zelfs de afwas voor je doen tegen betaling. Op de website is te zien wat ze allemaal te bieden hebben. Let op, vanaf 1 oktober 2022 zijn de prijzen aangepast. De openingstijden van Sann's Dapur zijn ook op de website te vinden. De website maakt gebruik van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden, maar sommige inhoud kan alleen worden weergegeven als "Inhoud van derden" is ingeschakeld.

Wil je weten wat Sann's Dapur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sann's Dapur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sann's Dapur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sann's Dapur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sann's Dapur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sann’s Dapur

Bezoekers bekeken ook