Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken is een Sportclub gelegen aan Steffensweg 3 in Almelo.

Meer informatie over Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken in Almelo

BELANGRIJK: Er zal deze week geen training zijn en de kantine zal gesloten zijn vanwege bouwwerkzaamheden aan het clubgebouw. Op 6 januari 2024 is er een COVS-zaalvoetbaltoernooi district Oost waar SAO Almelo graag aan wil deelnemen. De vloer van het clubgebouw is verzakt en na onderzoek blijkt dat dit komt door ernstige condensvorming. Gerard Slagers neemt de aanstellingen van de Beltona competitie over van Jan van Os, die heeft besloten te stoppen. De zomer barbecue was weer een succes en er zijn enkele spelregelwijzigingen voor het seizoen 2023/2024. Daarnaast zijn er positieve reacties op de themabijeenkomsten 'nieuwe stijl' en wordt er in een documentaire aandacht besteed aan de wetten van Shona. Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken is een belangen- en sportvereniging voor voetbalscheidsrechters in de regio Twente.

Wil je weten wat Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken

Bezoekers bekeken ook