Schildersbedrijf Lennips B.V.

Schildersbedrijf Lennips B.V. is een Schilder gelegen aan Van Weerden Poelmanweg 12 in Almelo.

Meer informatie over Schildersbedrijf Lennips B.V. in Almelo

De Lennips Groep biedt een breed scala aan producten en diensten aan, variërend van schilderwerk tot glas en van totaalonderhoud tot speciale producten. Ze zijn het meest effectief wanneer ze u voorzien van een compleet pakket aan vastgoedonderhoud, waarbij ze al uw zorgen uit handen nemen. De groep heeft vestigingen in Hardenberg, Ommen en Emmen en staat klaar met meer dan 45 medewerkers om u dagelijks van dienst te zijn. Ze hebben met trots gewerkt aan diverse projecten, zoals het herstellen van schilderwerk aan een winkelpand en het renoveren van woningen. De Lennips Groep streeft naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze leveren echte kwaliteit en zijn er trots op een totale oplossing te bieden voor vastgoedonderhoud.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Lennips B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Lennips B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Lennips B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Lennips B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Schildersbedrijf Lennips B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Lennips B.V.

Bezoekers bekeken ook