Schippers Fotografie

Schippers Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Bedrijvenpark Twente 417, 1e Verdieping in Almelo.

Meer informatie over Schippers Fotografie in Almelo

Jan Willem en Kim zijn twee fotografen die hun passie voor fotografie hebben omgezet in hun beroep. Ze werken samen onder de naam Schippers Fotografie. Jan Willem heeft het bedrijf opgericht in 2017 en Kim is in 2021 bij het bedrijf gekomen. Ze verdelen hun opdrachten en kunnen elkaar vervangen bij ziekte. Kim maakt voornamelijk foto's in de studio, met name van jonge kinderen, terwijl Jan Willem zich richt op bruiloften en evenementen. Op 1 maart 2022 zijn ze verhuisd naar een nieuw pand met meer ruimte, waar ze tegelijkertijd mensen kunnen fotograferen. Hun stijl kan worden omschreven als rauw, met weinig Photoshop en veel zwart-witfoto's. Bij kinderfoto's proberen ze kleur te laten spreken, maar ze leveren ook altijd foto's in kleur en zwart-wit. Ze hebben ook een aparte pagina in hun portfolio voor urbexfotografie, waar ze verlaten locaties fotograferen. Hun werk is te zien in hun portfolio en ze exposeren ook in het ziekenhuis ZGT Almelo. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Schippers Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schippers Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schippers Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schippers Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Schippers Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schippers Fotografie

Bezoekers bekeken ook