Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar

Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar is een Schoonheidssalon gelegen aan Doelenstraat 9A in Almelo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar in Almelo

Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar is al meer dan 50 jaar gevestigd aan de Doelenstraat in Almelo en biedt diverse gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure en lichaamsbehandelingen aan. Ze zijn gespecialiseerd in huidverbetering zoals acne, rosacea en pigmentvlekken. De salon werkt met de merken Décaar en Sans Soucis, die hoogwaardige en natuurlijke producten leveren. Bij Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar kun je vrijblijvend advies krijgen en een afspraak maken voor een behandeling. De salon is ook open voor acties en je kunt er cadeaubonnen kopen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar

Bezoekers bekeken ook