Schoonheidssalon Lilian

Schoonheidssalon Lilian is een Schoonheidssalon gelegen aan De Oeverzwaluw 12 in Almelo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Lilian in Almelo

Schoonheidssalon Lilian is een plek waar je al sinds 1996 terecht kunt voor ontspannende huidverzorging of huidverbeterende behandelingen. Bij Lilian ben je in goede handen, omdat zorg, aandacht en rust belangrijke aandachtspunten zijn. Je wordt ontvangen in een rustige omgeving, omdat balans van binnen en buiten belangrijk is. Om je de aandacht te geven die je verdient, werkt Lilian alleen op afspraak. Je kunt haar bereiken via telefoon of e-mail. Lilian is een STIVAS-gediplomeerde en up-to-date met haar vakkennis. Ze maakt gebruik van het cosmetica merk Lady Esther. Hopelijk kan Lilian je binnenkort verwelkomen in haar salon.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Lilian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Lilian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Lilian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Lilian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Schoonheidssalon Lilian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Lilian

Bezoekers bekeken ook