Serverkast.com

Serverkast.com is een Groothandelaar gelegen aan Schuilenburglaan 5A in Almelo.

Meer informatie over Serverkast.com in Almelo

Bij Serverkast.com kunt u een ruim assortiment aan patchkasten, serverkast accessoires, UTP-kabels en glasvezelkabels vinden. Ze bieden verschillende soorten serverkasten, zoals mini serverkasten, wandkasten en kasten met glazen of geperforeerde deuren. Daarnaast hebben ze een breed scala aan accessoires, waaronder stekkerdozen, patchpanelen, afdek- en blindpanelen, legborden, ventilatorsets, afsluitbare lades, kabelmanagement, kooimoeren, serverkast verlichting, sokkels, ethernet switches en UPS noodstroomvoorzieningen. Ook bieden ze verschillende soorten UTP-kabels, zoals Cat5e, Cat6, Cat6a en Cat7, in verschillende varianten en lengtes. Ze hebben ook kabelstrippers, krimptangen, connectoren, UTP wandcontactdozen, kabeltules, klittenband, trekveren, kabelbinders, UTP gereedschappen en glasvezelkabels. Serverkast.com heeft 10 jaar ervaring en biedt een professioneel advies en goede service. Ze adviseren welke patchkast het beste bij uw organisatie past en leveren aan particulieren, MKB, multinationals en overheidsinstellingen.

Wil je weten wat Serverkast.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serverkast.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serverkast.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serverkast.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Serverkast.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serverkast.com

Bezoekers bekeken ook