Sint Georgiusbasiliek

Sint Georgiusbasiliek is een Katholieke kerk gelegen aan Boddenstraat 78 in Almelo.

Meer informatie over Sint Georgiusbasiliek in Almelo

In de St.-Jorisparochie in Almelo worden verschillende vieringen gehouden, zoals woord- en communievieringen en eucharistievieringen. Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de digitale collecte door een bedrag over te maken naar de parochie. De St.-Jorisparochie maakt deel uit van het vicariaat Deventer, dat onderdeel is van het Aartsbisdom Utrecht. Parochianen hebben ook de mogelijkheid om na hun overlijden hun urn te laten bijzetten in het columbarium onder de St.-Georgiusbasiliek, waarbij er een plaquette ter gedachtenis wordt geplaatst in de Mariakapel. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar georgius.locatie@stjorisparochie.nl.

Wil je weten wat Sint Georgiusbasiliek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Georgiusbasiliek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Georgiusbasiliek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Georgiusbasiliek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sint Georgiusbasiliek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Georgiusbasiliek

Bezoekers bekeken ook