Skinns Schoonheidssalon

Skinns Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Bornsestraat 221 in Almelo.

Meer informatie over Skinns Schoonheidssalon in Almelo

Skinns is een ontspannings- en huidverzorgingszaak die laagdrempelig is. Ze bieden verschillende behandelingen en producten aan. De Skinns booster behandeling zorgt ervoor dat je huid strakker aanvoelt. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Skinns Intensief behandeling, waarbij je huid gereinigd wordt en zijdezacht aanvoelt. Als je kennis wilt maken met de eigenaresse en de biologisch gecertificeerde producten van Absolution, kun je een kennismakings-behandeling boeken. Alexandra, de eigenaresse van Skinns, is trots op haar salon en neemt de tijd voor haar klanten om hen ontspanning te bieden.

Wil je weten wat Skinns Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skinns Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skinns Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skinns Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Skinns Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skinns Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook