Smelt Kappers

Smelt Kappers is een Kapper gelegen aan Ootmarsumsestraat 328 in Almelo.

Meer informatie over Smelt Kappers in Almelo

Smelt Kappers is een kapsalon die is begonnen in mei 1936 door Gerrit Smelt in Vriezenveen. De salon knipt zowel dames als heren en biedt ook kleuren en stylen aan. De haarstylisten werken volgens de laatste trends en trainen regelmatig intern en extern. Voor klanten met krulhaar bieden ze de curlsys-methode aan, waarmee prachtige krullen worden gecreëerd. Daarnaast hebben ze ook kleurspecialisten die advies geven over kleurdiagnose en de nieuwste kleurtechnieken. Voor speciale gelegenheden creëren de haarstylisten mooie föhn-, bruids- en opsteekkapsels. Ze bieden ook tape extensions aan voor meer lengte of volume. Daarnaast bieden ze ook verzorgende behandelingen aan, zoals Olaplex. Smelt Kappers werkt alleen met de beste merken en heeft positieve recensies op Google en Facebook. Het contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Smelt Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smelt Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smelt Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smelt Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Smelt Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smelt Kappers

Bezoekers bekeken ook