Smilo Platform BV

Smilo Platform BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Burgemeester Raveslootsingel 2 in Almelo.

Meer informatie over Smilo Platform BV in Almelo

Smilo, een blockchainplatform, ondergaat een rebranding en zal voortaan Didux.io heten. Didux.io is een veilige en hybride enterprise blockchain die transparantie waarborgt en tegelijkertijd de persoonlijke gegevens van individuen beschermt. Het is een open-source en privacygerichte blockchain gebaseerd op jarenlang academisch onderzoek. Met het Didux.io-netwerk kunnen slimme contracten worden gecreëerd die digitale activa, identiteiten en effecten beheren. Didux.io biedt ook een block explorer, een wallet en een website aan. Het platform is ontwikkeld door het Smilo Foundation-team en heeft als doel om gebruikers een veilige, intuïtieve en snelle manier te bieden om hun cryptotokens te beheren. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op de website en gebruik maken van de verschillende tools zoals de wallet en de mogelijkheid om slimme contracten te schrijven en te testen op de Didux Blockchain.

Wil je weten wat Smilo Platform BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smilo Platform BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smilo Platform BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smilo Platform BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Smilo Platform BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smilo Platform BV

Bezoekers bekeken ook