SoLow Almelo

SoLow Almelo is een Feestwinkel gelegen aan De Galerij 9 in Almelo.

Meer informatie over SoLow Almelo in Almelo

Bij SoLow hebben ze een ruim assortiment aan leuke dingen. Ze hebben onder andere Halloween make-up in wit en zwart op voorraad, evenals een spray met zombiebloed en witte contactlenzen. Daarnaast hebben ze meer dan 25 verschillende drankspellen, inclusief uitleg. Ook hebben ze favoriete producten zoals kleurrijke slingers, zwarte boa's, een sjerp voor bruiden en een masker om zelf te maken. Als je hulp nodig hebt, kun je bij SoLow terecht. Ze bieden hulp bij werken bij SoLow, grote bestellingen, vragen over je bestelling en informatie over de winkels en openingstijden. Daarnaast kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief en 10% korting ontvangen. SoLow biedt ook hulp bij facturen, recente bestellingen en het wijzigen van gegevens. Je kunt contact met ze opnemen via e-mail of ze volgen op social media. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- en servicekosten.

Wil je weten wat SoLow Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SoLow Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SoLow Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SoLow Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar SoLow Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SoLow Almelo

Bezoekers bekeken ook