Sportaccommodaties Almelo B.V.

Sportaccommodaties Almelo B.V. is een Restaurant gelegen aan Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo.

Meer informatie over Sportaccommodaties Almelo B.V. in Almelo

Sportbedrijf Almelo biedt diverse sportactiviteiten aan voor jong en oud, zowel in het water als op het droge. Ze ondersteunen ook sportverenigingen, zorgaanbieders, onderwijs en inwoners. Daarnaast kunnen sportaccommodaties gehuurd worden, zoals gymzalen, een topsporthal en een zwembad. Voor meer informatie over de bouw van het nieuwe zwembad kan er geklikt worden op een link. Verder wordt er vermeld dat er schoolbasketbal plaatsvindt bij Uitsmijters Basketball. Het Sportbedrijf Almelo is gevestigd op de Stadionlaan 60 en het Sportpark Almelo op de Sluiskade Noordzijde 126. Er zijn directe links naar contactinformatie, social media en nieuwsbrieven. Alles bij elkaar blijft Sportbedrijf Almelo altijd in beweging.

Wil je weten wat Sportaccommodaties Almelo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportaccommodaties Almelo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportaccommodaties Almelo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportaccommodaties Almelo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sportaccommodaties Almelo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportaccommodaties Almelo B.V.

Bezoekers bekeken ook