Sporthal de Schelfhorst

Sporthal de Schelfhorst is een Sportcomplex gelegen aan Stins 2 in Almelo.

Meer informatie over Sporthal de Schelfhorst in Almelo

Sportbedrijf Almelo biedt verschillende sportactiviteiten aan voor jong en oud, zowel in het water als op het droge. Ze werken samen met sportverenigingen, zorgaanbieders, onderwijs en inwoners om ondersteuning te bieden. Daarnaast kunnen sportaccommodaties gehuurd worden, zoals een gymlokaal, topsporthal of zwembad. Voor nieuws en evenementen kun je terecht op hun website. Het Sportbedrijf is altijd in beweging en staat klaar om iedereen in Almelo te laten sporten.

Wil je weten wat Sporthal de Schelfhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal de Schelfhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal de Schelfhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal de Schelfhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sporthal de Schelfhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal de Schelfhorst

Bezoekers bekeken ook