SportIT

SportIT is een Softwarebedrijf gelegen aan De Rijstvogel 4 in Almelo.

Meer informatie over SportIT in Almelo

SportIT is een alles-in-één platform dat speciaal is ontworpen voor sportclubs. Het biedt zowel een handige app voor trainers als een webportaal voor de technische commissie. Met de app kunnen trainers gemakkelijk hun trainingen en wedstrijden plannen, spelers selecteren en de voortgang van hun team bijhouden. Het webportaal geeft de technische commissie de mogelijkheid om alle gegevens van de club te beheren, zoals spelersregistraties, teamindelingen en wedstrijdresultaten. SportIT is de perfecte tool om de communicatie binnen de club te verbeteren en de organisatie soepel te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SportIT jouw sportclub kan helpen.

Wil je weten wat SportIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar SportIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportIT

Bezoekers bekeken ook