Sportschool Hartman

Sportschool Hartman is een Judoclub gelegen aan Deldensestraat 92 in Almelo.

Meer informatie over Sportschool Hartman in Almelo

Judo Promotion Twente is een toonaangevende judoclub in Twente met een gerenommeerd technisch programma en goed opgeleide leraren. Ze bieden trainingen in Hengelo, Almelo en Borne voor judoka's van alle leeftijden en niveaus. Judo is een sport waarbij kinderen op een positieve manier leren omgaan met hun energie, zelfvertrouwen opbouwen en samenwerken. Judo Promotion Twente begeleidt judoka's van recreatief tot Europees topniveau en zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben in het judo. In het nieuws wordt vermeld dat Tim Ensink en Sepp Horst kampioen zijn geworden in Markelo. Daarnaast wordt er verslag gedaan van een bloedhete trainingsdag waarbij de judoka's zwemmen en trainen in temperaturen boven de 30 graden. Ook wordt er een seizoensaftrap georganiseerd waarbij de wedstrijdjeugd van JPT judo in het water en zonder judopak beoefent. Verder wordt vermeld dat de judoka's van JPT het seizoen goed hebben afgesloten met examens en leuke activiteiten. Helaas wordt ook het overlijden van Nico Haafkes, een voormalig lid en bestuurslid van JPT, vermeld. Ten slotte wordt er informatie gegeven over het aanmelden voor een proefles en contactgegevens van JPT.

Wil je weten wat Sportschool Hartman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Hartman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Hartman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Hartman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sportschool Hartman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Hartman

Bezoekers bekeken ook