Sportvereniging "Almelo"

Sportvereniging "Almelo" is een Voetbalclub gelegen aan Koedijk 3 in Almelo.

Meer informatie over Sportvereniging "Almelo" in Almelo

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de oliebollen voor de feestdagen via de bakker te bestellen. Via onze Facebook-pagina hebben we contact gehad met iemand die oude foto's van ons complex heeft gestuurd. Voor degenen die zich hebben opgegeven, wensen we veel plezier met het zoeken van paaseieren. Er is geen nieuwe informatie over uitslagen. Het contactadres van Sportvereniging S.V. Almelo is Postbus 605, 7600 AP Almelo, en het bezoekadres is Koedijk 3, 7606 AA Almelo. Het e-mailadres is bestuur@svalmelo.nl en het telefoonnummer is 0546-817703.

Wil je weten wat Sportvereniging "Almelo" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging "Almelo" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging "Almelo"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Almelo" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Sportvereniging "Almelo" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging “Almelo”

Bezoekers bekeken ook