St. Jozefkerk

St. Jozefkerk is een Christelijke kerk gelegen aan Sint Josephstraat 109 in Almelo.

Meer informatie over St. Jozefkerk in Almelo

In de St.-Jorisparochie in Almelo vinden verschillende vieringen plaats, zoals een Woord- en Communieviering in de Jozefkerk op zaterdagavond en Eucharistievieringen in de Elisakerk en Georgiusbasiliek op zondagochtend. De parochie roept ook op om deel te nemen aan de digitale collecte door een bedrag over te maken naar hun rekeningnummer. Verder maakt de St.-Jorisparochie deel uit van het vicariaat Deventer, dat onderdeel is van het Aartsbisdom Utrecht. Parochianen hebben ook de mogelijkheid om na hun overlijden hun urn te laten bijzetten in het columbarium onder de St.-Georgiusbasiliek, waarbij een plaquette ter gedachtenis geplaatst wordt in de Mariakapel. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar georgius.locatie@stjorisparochie.nl.

Wil je weten wat St. Jozefkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Jozefkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Jozefkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Jozefkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar St. Jozefkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Jozefkerk

Bezoekers bekeken ook