Stadserf P1

Stadserf P1 is een Parkeergarage gelegen aan Hagenborgh 1A in Almelo.

Meer informatie over Stadserf P1 in Almelo

In Almelo zijn verschillende parkeergarages die worden beheerd door Stadstoezicht Almelo. Deze garages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Betalingen kunnen contant worden gedaan met euromunten en bankbiljetten, via bankpas pin (contactloos) of met creditcards zoals American Express, Mastercard en Visa. Een handige optie is de "Creditcard in - creditcard out" methode, waarbij je bij het inrijden en uitrijden van de garage je creditcard gebruikt, zonder langs de betaalautomaat te hoeven gaan. Het tarief voor de eerste en tweede uur is €2,00, voor het derde en vierde uur is het €1,00 en het maximale dagtarief is €6,00. Daarnaast is er ook een platform genaamd "Uit in Almelo" waar je op de hoogte kunt blijven van evenementen en informatie kunt vinden over winkels, uitgaan en overnachten in de gemeente Almelo.

Wil je weten wat Stadserf P1 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadserf P1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadserf P1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadserf P1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Stadserf P1 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadserf P1

Bezoekers bekeken ook