Stadskerk De Bleek

Stadskerk De Bleek is een Hervormde kerk gelegen aan Hofstraat 1 in Almelo.

Meer informatie over Stadskerk De Bleek in Almelo

De Open Oecumenische Gemeente De Bleek en de Vereniging Vrijzinnig Godsdienstigen komen samen in het kerkgebouw De Bleek in Almelo. De Bleekgemeente is een open en diverse gemeenschap, bestaande uit de Vereniging van Vrijzinnig Godsdienstigen en een wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Almelo. De Vereniging van Vrijzinnig Godsdienstigen wil een onafhankelijke en vrijzinnige manier van geloven bevorderen en biedt onderdak aan mensen met verschillende achtergronden die bezig zijn met zingeving. Op de website van De Bleek zijn meer informatie en contactgegevens te vinden, zoals de scriba Pieter van Rijssel, predikante Monica Schwarz en pastoraal werker Ali Manenschijn-Ponsteen. Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief genaamd Bleekpost.

Wil je weten wat Stadskerk De Bleek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadskerk De Bleek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadskerk De Bleek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadskerk De Bleek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Stadskerk De Bleek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadskerk De Bleek

Bezoekers bekeken ook