Steen Antiek Import Export

Steen Antiek Import Export is een Meubelgroothandel gelegen aan Virulyweg 2 in Almelo.

Meer informatie over Steen Antiek Import Export in Almelo

Steen Antiek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële, vintage, retro- en antieke grenen meubels en decoraties. Ze bieden een breed scala aan originele meubels, maar ook gerestaureerde meubels. Van nachtkastjes, ladenkasten en kasten tot bureaus, tafels, banken en kledingkasten, Steen Antiek heeft het allemaal. Als ze iets niet op voorraad hebben, doen ze hun best om het voor je te vinden. De kwaliteit van hun stoelen en krukken is geschikt voor de horeca, daarom leveren ze vaak aan cafés en restaurants. Ze reizen regelmatig naar Europa om originele artikelen te vinden, zodat ze interessante en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen aanbieden tegen de beste prijzen. Je kunt contact met hen opnemen via het opgegeven e-mailadres en ze bieden verschillende betaalmethoden en transportmogelijkheden. Het bedrijf is gevestigd aan de Virulyweg 2, 7602 RG Almelo.

Wil je weten wat Steen Antiek Import Export verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steen Antiek Import Export of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steen Antiek Import Export? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steen Antiek Import Export het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Steen Antiek Import Export reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steen Antiek Import Export

Bezoekers bekeken ook