Stichting EZRA Foundation

Stichting EZRA Foundation is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Grotestraat 146 in Almelo.

Meer informatie over Stichting EZRA Foundation in Almelo

Bij EZRA Foundation vind je een uitgebreid assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte kledingstukken. Ze bieden deze kleding aan voor iedereen, maar hebben een speciale focus op mensen die het financieel moeilijk hebben. Door bij EZRA te winkelen, draag je direct bij aan hun doel om mensen in nood te helpen. Je kunt hen ook ondersteunen door je kleding aan hen te schenken. Ze zijn gevestigd in Almelo en verwelkomen bezoekers uit de hele regio. Hun winkel biedt een gezellige sfeer waarin je op je gemak kunt winkelen. Het enthousiaste team van vrijwilligers staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven. Als je dringend kleding nodig hebt maar het financieel niet kunt veroorloven, kan je een aanmelding doen via je consulent, werkgever of hulpverlener. EZRA accepteert ook vouchers van het Jeugdfonds en de Voedselbank. Voor mensen onder bewind en curatele is het mogelijk om de factuur rechtstreeks naar de bewindvoerder of curator te laten sturen. EZRA waarborgt de privacy door alleen bij de kassa te laten weten dat er een andere prijs wordt gehanteerd. De kosten voor een basis set kleding zijn €5,- voor kinderen en €11,- voor volwassenen. De basissets kunnen worden uitgebreid met extra kledingstukken. EZRA is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur en op zaterdag van 13:00 tot 16:30 uur. Hun adres is Grotestraat.

Wil je weten wat Stichting EZRA Foundation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting EZRA Foundation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting EZRA Foundation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting EZRA Foundation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Stichting EZRA Foundation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting EZRA Foundation

Bezoekers bekeken ook