Stichting Islamitisch Centrum Almelo

Stichting Islamitisch Centrum Almelo is een Moskee gelegen aan Jan Steenstraat 67a in Almelo.

Meer informatie over Stichting Islamitisch Centrum Almelo in Almelo

Het St. Islamitisch Centrum Almelo is uitgegroeid tot een belangrijk ontmoetingscentrum voor zowel moslims als niet-moslims in Almelo. Naast religieuze activiteiten biedt de stichting ook educatieve, emancipatorische en culturele activiteiten aan. Hiermee wil de stichting een brug slaan tussen moslims en niet-moslims in de samenleving, vooral in een tijd waarin de islam negatief in het nieuws is. Niet-moslims kunnen bij de stichting terecht voor informatie over de islam en contact met moslims. De stichting organiseert ook geestelijke verzorging, Islamitisch onderwijs en bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen.

Wil je weten wat Stichting Islamitisch Centrum Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Islamitisch Centrum Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Islamitisch Centrum Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Islamitisch Centrum Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Stichting Islamitisch Centrum Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Islamitisch Centrum Almelo

Bezoekers bekeken ook